Citiwell S1 elektromos robogó lítium-ion akkumulátorral

 citiwell s1 elektromos robogo 01

 

Az S1 széria, a Citiwell család közepes méretű elektromos robogója, kifejezetten a városi közlekedésre fejlesztve. Méreteinek köszönhetően gond nélkül küzdi le a városi dugókat, de mindennapos ingázáshoz is kiváló. Az elektromos robogók amellett, hogy dizájnosak és jól vezethetőek, zéró károsanyag kibocsátással és teljes csendben működnek, így örömmel látnak vele bárhol.

A Citiwell elektromos robogók mind, így a S1 típus is rendelkezik EU típusbizonyítvánnyal, megfelelőségi igazolással (EC COC), típustáblával és jóváhagyási számmal. A Jogszabályi megfelelésnek köszönhetően robogóink biztonságos közúti közlekedésre megfelelnek.

Meghajtás, fék

Bosch (2000W) kefe nélküli agymotorja kiváló gyorsulást és kapaszkodó képességet biztosít. A három állásos kapcsolóval választhatsz ideális sebességtartományt, a biztonságról és rövid fékutakról az első tárcsafék gondoskodik. Fékezéskor a felszabaduló energiát az EBS rendszer (Energy Recovery System) elektromos árammá alakítja át és visszatölti az akkumulátorba, akár 5%-ot.

Akkumulátor, LED világítás

A szükséges energiát egy 60V 20Ah-os lítium-ion akkumulátor biztosítja, amelybe a Samsung 18650 cellák vannak beépítve (melyek egyenként diagnosztizálhatóak és cserélhetőek). Az akkumulátorba szerelt BMS rendszer (Battery Management System) védi a cellákat, nem engedi, hogy az akkumulátor túlmelegedjen, túl töltsön. Védelmi feladatai mellett pedig hasznos, részletes információt ad az akkumulátor állapotáról.

Tovább a teljes körű LED világítás garantálja a minimális fogyasztást.

Biztonság

Az elektromos robogó USB töltőcsatlakozóval (így az okostelefon vagy más mobil eszközök kényelmes tölthető vezetés közben) és beépített riasztóval vannak szerelve.

A riasztó, eltolás elleni védelemmel is kiegészül; ha illetéktelen próbálja elvinni a robogót, akkor a villanymotor ellenkező irányban kezd el hajtani, megakadályozva ezzel az eltolást.

Ingyenes letölthető applikáción keresztül többek között kulcs nélküli indítás és a riasztó funkciók programozhatóak. Az applikáción keresztül, egyetlen gombnyomás segítségével könnyedén rátalálhatsz robogódra, ami hangjelzést ad ki.

Töltés

Ha szükséges, az akkumulátort a töltéshez kiemelhető, és 5 órán belül teljesen feltölthető a mellékelt IP67 védett töltővel, bármilyen háztartási 230 V-os aljzaton. Külön vásárolható hozzá gyors töltő is, így a töltési idő csak 2,5-3 óra.

Egyéb

A műszerfal könnyen áttekinthető és számos visszajelzést ad (sebesség, akkumulátor töltöttségi szintje, világítás, irányjelző, megtehető km szám, egyéb státusz visszajelzések).

A maximális hatótávolságra vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek. A megtehető táv függ az akkumulátor állapotától, a sofőr súlyától, terepviszonyoktól, külső hőmérséklettől, a gumiabroncsok állapotától, gázkar használatától, illetve az akkumulátor aktuális kisütési mértékétől.

A termék szakszerviz által összeszerelve és beüzemelve kerül kiszállításra.

 

Akkumulátor fajta

lítium-ion - úJ

Akkumulátor kapacitás

60V 20 Ah

Teljes töltési idő (óra) – Normál töltővel

5

Teljes töltési idő (óra) – Gyors töltővel - Opcionális

2,5

Garantált töltési ciklus

600

Motor teljesítmény

2000 W (Bosch)

Végsebesség (Km/h)

45-55

Hatótáv (Km)

50-55

Mászóképesség (+75 Kg)

12 %

Tömeg (Kg)

75

Fék

Tárcsa/Dob

Csillapítás

Olaj/Rugó

Abroncs méret (első/hátsó)

3,00-10/3,00-10

Terhelhetőség (Kg)

170

USB

igen

Riasztó és eltolás elleni védelem

igen

Mobil Applikáció

igen

Hátsó doboz

Opcionális

Színválaszték

Kék, Fehér, Matt piros

Fogyasztói nettó ár

550 394 Ft

Fogyasztói Bruttó ár

699 000 Ft

Pin It

Cégünk

Az elektromos robogók quadok, és UTV-k forgalmazója:
ERDŐGÉPKER KFT.
6800 Hódmezővásárhely
Dr. Rapcsák András út 49.
Tel.: +36 62/533-934
Mobil: +36 20 500 9899
E-mail: erdogepker@erdogepker.hu

Messenger üzenetküldő

messenger

© 2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved.

Keresés