Citiwell Fantasy elektromos robogó DUPLA lítium-ion akkumulátorral (2)

 

citiwell fantasy elektromos robogo 00

A Citiwell elektromos robogó modern és környezetbarát városi közlekedést biztosít. Az elektromos robogók amellett, hogy dizájnosak és jól vezethetőek, zéró károsanyag kibocsátással és teljes csendben működnek, így örömmel látnak vele bárhol.

A Citiwell elektromos robogók mind, így a Fantasy típus is rendelkezik EU típusbizonyítvánnyal, megfelelőségi igazolással (EC COC), típustáblával és jóváhagyási számmal. A Jogszabályi megfelelésnek köszönhetően robogóink biztonságos közúti közlekedésre megfelelnek.

Meghajtás, fék

Bosch (3000W) kefe nélküli agymotorja kiváló gyorsulást (legyorsúja a benzines robogókat) és kapaszkodó képességet biztosít. A két állásos kapcsolóval választhatsz ideális sebességtartományt, a biztonságról és rövid fékutakról az első és hátsó tárcsafék gondoskodik. Fékezéskor a felszabaduló energiát az EBS rendszer (Energy Recovery System) elektromos árammá alakítja át és visszatölti az akkumulátorba, akár 5%-ot.

Akkumulátor, LED világítás

A szükséges energiát 2 db 72V 20Ah-os lítium-ion akkumulátor biztosítja, amelybe a Samsung 18650 cellák vannak beépítve (melyek egyenként diagnosztizálhatóak és cserélhetőek). Az akkumulátorba szerelt BMS rendszer (Battery Management System) védi a cellákat, nem engedi, hogy az akkumulátor túlmelegedjen, túl töltsön. Védelmi feladatai mellett pedig hasznos, részletes információt ad az akkumulátor állapotáról.

Dupla akkumulátorhoz dupla kábel párosul az élettartam növelés érdekében és a kényelem miatt (nem kell megállni átkapcsolni a másik akkumulátorra). Az akkumulátorok együtt merülnek és töltődnek (motoron belüli töltés esetén csak), így később érik el a gyártó által garantált teljesítményvesztés nélküli töltési számot.

Tovább a teljes körű LED világítás garantálja a minimális fogyasztást.

Biztonság

Az elektromos robogó USB töltőcsatlakozóval (így az okostelefon vagy más mobil eszközök kényelmes tölthető vezetés közben) és beépített riasztóval vannak szerelve.

A riasztó, eltolás elleni védelemmel is kiegészül; ha illetéktelen próbálja elvinni a robogót, akkor a villanymotor ellenkező irányban kezd el hajtani, megakadályozva ezzel az eltolást.

Ingyenes letölthető applikáción keresztül többek között kulcs nélküli indítás és a riasztó funkciók programozhatóak. Az applikáción keresztül, egyetlen gombnyomás segítségével könnyedén rátalálhatsz robogódra, ami hangjelzést ad ki.

Töltés

Ha szükséges, az akkumulátort a töltéshez kiemelhető, a gyors töltővel (alap tartozék) akár 3,5 órán alatt teljesen feltölthető a mellékelt IP67 védett töltővel, bármilyen háztartási 230 V-os aljzaton.

Egyéb

A műszerfal könnyen áttekinthető és számos visszajelzést ad (sebesség, akkumulátor töltöttségi szintje, világítás, irányjelző, megtehető km szám, egyéb státusz visszajelzések).

A maximális hatótávolságra vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek. A megtehető táv függ az akkumulátor állapotától, a sofőr súlyától, terepviszonyoktól, külső hőmérséklettől, a gumiabroncsok állapotától, gázkar használatától, illetve az akkumulátor aktuális kisütési mértékétől.

A termék szakszerviz által összeszerelve és beüzemelve kerül kiszállításra.

 

Akkumulátor fajta

Dupla lítium-ion - úJ

Akkumulátor kapacitás

72V / 2* 20 Ah

Teljes töltési idő (óra) – Normál töltővel

-

Teljes töltési idő (óra) – Gyors töltővel - Tartozék

3,5 óra/ akkumulátor

Garantált töltési ciklus

600/akkumulátor

Motor teljesítmény

3000 W (Bosch)

Végsebesség (Km/h)

45-65

Hatótáv (Km)

100-110

Mászóképesség (+75 Kg)

15 %

Tömeg (Kg)

96

Fék

Tárcsa/Tárcsa

Csillapítás

Olaj/Rugó

Abroncs méret (első, hátsó)

110/70 -12

Terhelhetőség (Kg)

200

USB

igen

Mobil applikáció

igen

Riasztó és eltolás elleni védelem

igen

Gyári hátsó doboz felfüggesztővel elérhető

igen

Hátsó doboz

opcionális

Garancia

2 év

Színválaszték

Fehér, Zöld-Fekete, Kék-Fekete

Fogyasztói ár netto

Előjegyezhető

Fogyasztói ár brutto Előjegyezhető

Pin It

Cégünk

Az elektromos robogók quadok, és UTV-k forgalmazója:
ERDŐGÉPKER KFT.
6800 Hódmezővásárhely
Dr. Rapcsák András út 49.
Tel.: +36 62/533-934
Mobil: +36 20 500 9899
E-mail: erdogepker@erdogepker.hu

Messenger üzenetküldő

messenger

© 2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved.

Keresés